KUNDER

WI har förmånen att jobba med många roliga och spännande kunder och projekt och här berättar vi lite mer om några av våra olika uppdrag.  Variationen på våra kunders behov, storlek och branscher gör att vårt jobb aldrig blir tråkigt! Men vi har alltid plats för fler kunder.  Hör gärna av dig till oss om du behöver hjälp med ditt företags kommunikation och marknadsföring, ett event eller om du har en idé som du behöver hjälp med att komma vidare med. WI är alltid redo. 

Källsjö Mejeri

Källsjö Mejeri är ett av Sveriges minsta mjölkmejerier som 2014 lanserade sin egenproducerade Källsjömjölk och Källsjögrädde. WI har bl a tagit fram förpackningsdesignen, texter och innehåll för deras hemsida samt tagit fram pressrealeser och bearbetat media för att ge Källsjö Mejeri bästa möjliga genomslagskraft. Vi har även hjälpt till med att genomföra en rad olika annonskampanjer på Facebook.
 

Näringslivsdagen Falkenberg

På uppdrag av Näringslivet Fbg är WI med och arrangerar Näringslivsdagen i Falkenberg som med några av Sveriges bästa föreläsare årligen lockar 900 personer från näringslivet. 

Broa Vidare / Broa Över

Broa Vidare är ett nätverkande utbildningskoncept som WI utvecklat tillsammans med Tomas Enhager. Under 2015 och 2016 har cirka 130 nyckelpersoner från Falkenbergs näringsliv deltagit i projektet.  För andra kommuner som vill göra samma sak som vi gjort i Falkenberg kallas projektet för för Broa Över. Vill du veta mer kan du läsa mer på www.broaover.nu.

Falkenbergs Sparbank

Tvärs över gatan från Wernersson Idé ligger Falkenbergs Sparbank vilka vi jobbat tillsammans med under flera år. I samband med bankens 150-års jubiluem 2015 fick vi i uppdrag att arrangera en jubilieumskonsert med Robert Wells och Rhapsody in Rock på Rådhustorget inför 3 000 gäster. WI ansvarade för hela arrangemanget och konserten blev en fantastisk kväll.

Västkuststugan  & Borohus

WI har under flera års tid samarbetat med de Mjöbäcksbaserade husbyggarna Västkuststugan, Västkustvillan och Borohus där vi ansvarat för hela produktionen av deras kataloger för villor och fritidshus. Tillsammans i nära samarbete med kunden har vi tagit fram beskrivande texter och tagit projektet från idé till tryck. 

Falkenbergsrevyn

WI delar kontor med Falkenbergsrevyn och ansvarar för att producera föreställningen. WI håller också i revyns marknadsföring vilket inkluderar allt från att ta fram annonsmanér och texter till programblad till att producera och planera innehåll för sociala medier. 

kreativ kraft. kommunikativ känsla.

Kontakta oss

Wernersson Idé AB
Torggatan 1
311 31 Falkenberg

0346-120 29
info@wernerssonide.se


 

Jobba hos oss

Vi är alltid nyfikna på personer som brinner lika mycket för marknadsföring och kommunikation som oss själva. Maila Magnus och säg hej!

Hitta hit

Vi finns på Torggatan 1, precis ovanför Intersport och med ingång bredvid Telia-butiken. Kom gärna förbi på en kaffe!

Följ oss